(+31) 04 12 25 00 24 hallo@5pro.com

Mobiele transformatie met een app

We bouwen apps als een business. Jouw bedrijfsdoelstellingen staan altijd voorop. Go mobile met 5Pro Digital.

Contact

Onze oplossingen

Apps van idee tot implementatie

Zakelijke apps

We ontwikkelen apps die jouw bedrijfsprocessen ondersteunen.
Daarbij maken we gebruik van de technologie die nodig is om in jouw behoeften te voorzien, zoals bluetooth, GPS, Optical Character Recognition (OCR), Machine Learning, Artificial Learning, hypermoderne algoritmes en nog veel meer.

Consumenten apps

We ontwikkelen apps voor zowel medewerkers als je klanten. Om de ROI hiervan te maximaliseren staan je bedrijfsdoelstellingen ook hier centraal. Onze apps helpen je bedrijf met het behalen van succes, dus moeten ze door vele gebruikers op vele manieren inzetbaar zijn en meeschalen met je bedrijf.

Robotic Process Automation

Met Robotic Process Automation (RPA) nemen we routinewerk uit handen, zodat medewerkers zich kunnen focussen op belangrijke taken. Door bedrijfsprocessen grondig te analyseren zorgen we dat je je huidige tools kunt blijven gebruiken. We gebruiken hiervoor onze eigen RPA-oplossing of bouwen een RPA-oplossing op maat.

Onze aanpak

Bedrijfsgerichte development is onze passie: onze software voegt altijd waarde toe aan je bedrijf

N

Bedrijfsanalyse

We analyseren welke problemen onze apps moeten aanpakken, wie de gebruikers zijn en natuurlijk welke waarde onze apps toevoegen. Daarbij ontwikkelen we begrijpelijke mindmaps of business canvassen, die in één pagina een duidelijk overzicht voor je creëren.
N

Iteratieve aanpak

We presenteren en testen onze resultaten aan het eind van elke sprint. Met feedback van bedrijfs- en eindgebruikers kunnen we tijdig aanpassingen doen. Deze flexibele aanpak zorgt ervoor dat onze apps succesvol zijn.

N

Transparantie tot in de kern

Een duidelijke roadmap, tijdlijn en backlog maken het project begrijpelijk voor jou: de ondernemer. Hiermee creëren we maximale transparantie en blijf je met minimale inspanningen altijd up-to-date.

N

Inzichtelijke werkwijze

Bekijk onze video’s of neem deel aan videogesprekken met onze developers, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen van het project, waar je ook bent. Hiervoor maken we o.a. gebruik van telepresence robots.
N

Co-creatie

Vanaf een vroeg stadium in de ontwikkeling van onze producten werken we samen met de eindgebruiker. Dit zorgt ervoor dat we gemakkelijk en voordelig kunnen inspelen op specifieke behoeftes in de markt.
N

Support team

We ontzorgen je organisatie met een support team, om ook na de productlancering te helpen met onder andere systeembeheer en administratie, monitoring en klantenservice.

In een notendop

Bedrijfsanalyse

Apps-doelstellingen analyseren. SWOT-analyse. De doelgroep bestuderen. Requirements definiëren

R&D, Prototyping

Uitwerken van doelen en requierements. De meest haalbare technologie selecteren. Snelle prototypes ontwikkelen.

Technisch advies

Systeem architectuur & design. Beoordelen en implementeren van code. Haalbaarheidsanalyse & meer.
l

UI/UX design

We zorgen dat de gebruiker altijd snel de weg weet in jouw mobiele app.

Development

Cross-platform native development. Alle mobiele platformen. Alle bekende technieken.
Z

Quality Assurance

QA/QC plan. Cases. Handmatig en geautomatiseerd testen. Unit tests & meer.

Heb je een idee voor een app voor je bedrijf?