fbpx

Laten we kennismaken en vertel ons wat jouw wensen zijn.

Let’s get in touch!

We are open to discuss your needs and
bring your ideas to life.

5PRO Nederland B.V.

Voor succesvolle maatwerk apps en top senior ontwikkelaars.

Volg ons op social media:

Over 5Pro

Ons Nederlandse kantoor is gevestigd in Oss. Ben je in de buurt? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie. Of onze development en cybersecurity teams zijn digitaal overal te bereiken..

Z

Wij geloven dat een goede developer meer biedt dan alleen een technisch goed resultaat. Wij bouwen daarom op onze jarenlange ervaring in business development, marketing en productontwikkeling en integreren dit in al onze projecten. Met deze extra stap leveren wij een zo hoog mogelijke ROI voor jouw bedrijf.rijf.

~

Security by design & security by default: ons cybersecurity team zorgt dat onze software waterdicht is. Op deze manier worden zowel het algoritme als de data beveiligd en kunnen we voldoen aan de eisen van bijvoorbeeld de AVG. Onze pentesten worden uitgevoerd door OSCP gecertificeerde professionals.

Sinds 2001

5Pro Mobile ontstond in 2001 als familiebedrijf in Oekraïne en betrad in 2003 de Europese markt door te verhuizen naar Frankfurt, Duitsland. In 2016 heeft 5Pro Nederland B.V. haar deuren in Oss geopend.

We vertrouwen op 19 jaar ervaring en expertise in development. We bouwen langdurige relaties met onze diverse opdrachtgevers. We hebben al veel complexe projecten tot een succes gebracht.