fbpx
(+31) 0412 25 00 24 hallo@5pro.com

Laten we kennismaken en vertel ons wat jouw wensen zijn.

Let’s get in touch!

We are open to discuss your needs and
bring your ideas to life.

5PRO Nederland B.V.

Voor succesvolle maatwerk apps en top senior ontwikkelaars.

Tel: (+31) 0412 25 00 24

E-mail: hallo@5pro.com

Volg ons op social media:

Over 5Pro

Ons kantoor is gevestigd in Oss. Ben je in de buurt? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie. Onze development en cybersecurity teams zijn echter digitaal overal te bereiken.
Z
We geloven dat een goede developer meer moet bieden dan alleen een technisch goed resultaat. Wij bouwen op onze jarenlange ervaring in business development, marketing en productontwikkeling. We integreren dit in al onze projecten. Met deze extra stap leveren wij een zo hoog mogelijke ROI voor jouw bedrijf.
~
Security by design & security by default: ons cybersecurity team zorgt dat onze software waterdicht is. Op deze manier worden zowel het algoritme als de data beveiligd en kunnen we voldoen aan de eisen van bijvoorbeeld de AVG. Onze pentesten worden uitgevoerd door OSCP gecertificeerde professionals.

Sinds 2001

5Pro Nederland B.V. is in 2016 als familiebedrijf in Oss opgericht. De geschiedenis van ons partnerbedrijf 5Pro Software gaat jaren terug naar 2001, toen het als familiebedrijf in Oekraïne opgericht werd.

Daarmee kunnen we vertrouwen op 18 jaar ervaring en expertise in development en hebben we langdurige relaties met diverse opdrachtgevers opgebouwd. We hebben van vele complexe projecten een succes gemaakt.