fbpx

Bedrijfsgerichte development is onze passie

We zorgen altijd dat onze oplossingen een maximale waarde toevoegen
Neem contact op

Wij zijn een familiebedrijf

5Pro is een familiebedrijf en productontwikkeling is onze gezamenlijke passie. Vertrouwen en teamwerk zijn onze twee kernwaarden die we dan ook zowel privé als zakelijk hanteren. Wij geloven dat door transparant en open te communiceren met elkaar en onze klanten, we de maximale waarden kunnen creëren.

Tanya van Workum

Chief Product Owner
5Pro Mobile

Paul van Workum

Chief Business Development
5Pro Mobile

Konstantin Shpunt

Chief Product Owner
5Pro Software

Ostap Chornyy

Chief Operations en Project Manager
5Pro Software

Over 5Pro

Ons Nederlandse kantoor is gevestigd in Oss. Ben je in de buurt? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie. Of onze development en cybersecurity teams zijn digitaal overal te bereiken.

Z

Wij geloven dat een goede developer meer biedt dan alleen een technisch goed resultaat. Wij bouwen daarom op onze jarenlange ervaring in business development, marketing en productontwikkeling en integreren dit in al onze projecten. Met deze extra stap leveren wij een zo hoog mogelijke ROI voor jouw bedrijf.

~

Security by design & security by default: ons cybersecurity team zorgt dat onze software waterdicht is. Op deze manier worden zowel het algoritme als de data beveiligd en kunnen we voldoen aan de eisen van bijvoorbeeld de AVG. Onze pentesten worden uitgevoerd door OSCP gecertificeerde professionals.

Sinds 2001

5Pro Mobile ontstond in 2001 als familiebedrijf in Oekraïne en betrad in 2003 de Europese markt door te verhuizen naar Frankfurt, Duitsland. In 2016 heeft 5Pro Nederland B.V. haar deuren in Oss geopend.

We vertrouwen op 19 jaar ervaring en expertise in development. We bouwen langdurige relaties met onze diverse opdrachtgevers. We hebben al veel complexe projecten tot een succes gebracht.