fbpx
(+31) 0412 25 00 24 hallo@5pro.com

Bedrijfsgerichte development is onze passie

We zorgen altijd dat onze oplossingen een maximale waarde toevoegen

Wij zijn een familiebedrijf

5Pro is een familiebedrijf en productontwikkeling is onze gezamenlijke passie. Vertrouwen en teamwerk zijn onze twee kernwaarden die we dan ook zowel privé als zakelijk hanteren. Wij geloven dat door transparant en open te communiceren met elkaar en onze klanten, we de maximale waarden kunnen creëren.

Tanya van Workum

Chief Product Owner
5Pro Mobile

Paul van Workum

Chief Business Development
5Pro Mobile

Konstantin Shpunt

Chief Product Owner
5Pro Software

Ostap Chornyy

Chief Operations en Project Manager
5Pro Software

Over 5Pro

Ons kantoor is gevestigd in Oss. Ben je in de buurt? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie. Onze development en cybersecurity teams zijn echter digitaal overal te bereiken.

Z

Wij geloven dat een goede developer meer te bieden heeft dan alleen een technisch goed resultaat. Wij bouwen op onze jarenlange ervaring in business development, marketing en productontwikkeling. Wij integreren dit in al onze projecten. Dankzij deze extra stap leveren wij een zo hoog mogelijke ROI voor je bedrijf.

~

Security by design & security by default: ons cybersecurity team zorgt dat onze software waterdicht is. Op deze manier worden zowel het algoritme als de data beveiligd en kunnen we voldoen aan de eisen van bijvoorbeeld de AVG. Onze pentesten worden uitgevoerd door OSCP gecertificeerde professionals.

Sinds 2001

5Pro Nederland B.V. is in 2016 als familiebedrijf in Oss opgericht. De geschiedenis van ons partnerbedrijf 5Pro Software gaat jaren terug naar 2001, toen het familiebedrijf in Oekraïne opgericht werd. In 2003 is 5Pro verhuisd naar Frankfurt, Duitsland.

Daardoor kunnen we vertrouwen op 18 jaar ervaring en expertise in development en hebben we langdurige relaties met diverse opdrachtgevers opgebouwd, waar we van vele complexe projecten een succes hebben gemaakt.